Стартапът IRIS Solutions бе избран за участник във втория сезон

...
Стартапът IRIS Solutions бе избран за участник във втория сезон
Коментари Харесай

Избраха IRIS Solutions за участник във втория сезон на Програмата за иновации на Visa

Стартапът IRIS Solutions бе определен за участник във втория сезон на Програмата за нововъведения на Visa, развивана от фонда за рискови вложения Eleven.
Програмата се концентрира върху финтех и разплащания, само че второто й издание потърси и решения в областта на устойчивото развиване и общественото предприемачество. Програмата цели и поощряване на достъпа на повече дами до платформата.
" Щастливи сме, че напъните ни бяха оценени. Вярвам, че присъединяване ни в програмата ще форсира процеса по създаване и валидиране на продуктите на IRIS Solutions. Компанията ни е лицензирана от Българска народна банка платежна система, която има и лиценз за европейски снабдител на платежни услуги. Ние цифровизираме банковите сметки като ги трансформираме в платежно средство и по този начин улесняваме разплащанията - те стават безконтантни, преференциални и с висока отбрана ", разяснява Галя Димитрова, ръководещ сътрудник в IRIS Solutions.

Програмата за нововъведения на Visa и Eleven дава опция за достъп до софтуерната инфраструктура на Visa и световната мрежа от сътрудници и клиенти.

" Радваме се, че IRIS Solutions e част от програмата. Амбициозният екип и софтуерните благоприятни условия на решението са сериозна причина за триумф. Очакваме с неспокойствие да станем част от този развой ", разяснява Веселина Маркова, програмен управител в Eleven Ventures.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР