Старта на новата година е идеален момент за преосмисляне и

...
Старта на новата година е идеален момент за преосмисляне и
Коментари Харесай

5 красиви идеи как да обновите дома си през новата година

Старта на новата година е съвършен миг за преосмисляне и обновяване на нашия дом, създавайки свежо и вдъхновяващо пространство. В този дух, предоставяме ви лесни хрумвания, които ще създадат дома по-приятен и съгласуван с последните трендове в дизайна. От промяна на декоративните аксесоари като възглавници, свещи и вази, през възобновяване на стенния фон и осветлението, до основаване на уют в спалнята с ново спално долни дрехи - всяка концепция е проектирана да внесе прохлада и сила във вашето персонално пространство. Следвайки тези пет лесни стъпки, вие освен ще обновите дома си, само че и ще го извършите по-гостоприемно място за идната година.

Един от най-лесните и налични способи да обновите дома си през новата година е да промените декоративните аксесоари като промяна на възглавници и покривки или актуализиране на вашата сбирка от свещи и вази , могат да окажат огромно въздействие върху цялостния тип и чувство на една стая. Помислете за включване на нови текстури, шарки и цветове, с цел да добавите образен интерес и дълбочина.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Kati Eminovic (@katieminovic)

 

Друг метод да актуализирате дома си е да измененията декора на стената. Огледалата и рамките за картини могат да бъдат чудесно допълнение към всяка стая. Помислете за прибавяне на нови творби на изкуството или фотоси към стените си или даже за основаване на стена на изложба за по-еклектичен тип.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Sandra Downie (@sandramorganliving)

 

В допълнение, тапетите или самозалепващите се плочки могат да бъдат отличен метод да добавите поп цвят или шарка към стаята, без да се ангажирате с повсеместен ремонт. Тези дребни промени могат да окажат огромно въздействие върху цялостния тип и чувство на вашия дом.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Mallory Fletchall | Reserve Home (@reserve_home)

 

Смяната на вашите осветителни тела може да бъде елементарен и наличен метод да видите дома си в нова светлина. Помислете дали да не промените абажурите или да инсталирате нови осветителни тела, с цел да създадете друга атмосфера във всяка стая. Правейки тези дребни актуализации, можете да вдъхнете нов живот на дома си и да започнете новата година на чисто.

 

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Carly | MY NYC APARTMENT (@mycityapartment)

 

Освежаването на коридора или антрето също може да бъде превъзходен метод да обновите дома си. Това е първата зона, която гостите виждат, когато влязат в дома ви, тъй че е значимо да извършите положително първо усещане. Добавянето на нов килим, произведение на изкуството или декоративни акценти може да помогне за основаването на гостоприемна и привлекателна атмосфера.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Bri Moysa|Emerson Grey Designs (@brimoysa)

 

 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР