Старшият политически коментатор на CNN Ван Джоунс направи остър удар

...
Старшият политически коментатор на CNN Ван Джоунс направи остър удар
Коментари Харесай

Ван Джоунс предупреждава гласоподавателите на Хейли, че американците ще платят „с кръв“, ако гласуват за Тръмп през 2024 г.

Старшият политически коментатор на CNN Ван Джоунс направи изострен удар пред гласоподавателите на Ники Хейли след провалянето й на първичните избори от някогашният президент Тръмп във вторник, заявявайки, че в случай че не изберат президента Байдън, ще има „ смут в цяла Европа “ и че американските бойци ще платят за това „ с кръв “.

Ван Джоунс настоя, че в случай че Тръмп влезе в служба, войната сред Русия и Украйна трагично ще ескалира до точката, в която животът на американците е заплашен.

Коментаторът направи изказванията по време на утринния сегмент на " CNN Newsroom “, откакто беше поканен от водещия Джим Акоста, с цел да се запознае с Байдън и да си показа какво би споделил, с цел да накара гласоподавателите на Хейли да го изберат, вместо да остане с Републиканската партия и да гласоподава за Тръмп.

Ван Джоунс показва президента Байдън на гласоподавателите на Ники Хейли, като им споделя, че гласуването за Тръмп ще донесе война в цяла Европа и мъртви ам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР