Старши треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, сподели, че в

...
Старши треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, сподели, че в
Коментари Харесай

Алегри: Отдавна не сме играли мач за първото място, Интер е фаворитът за Скудетото

Старши треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, показа, че в Интер са по-подготвени за утрешното дерби сред двата отбора, само че също по този начин акцентира, че чака положително показване от своите играчи, което да обезпечи победа за „ бианконерите “.

„ Това е значим мач за нас, като той е част от нашия път на развиване. Ще бъде прелестно да изиграем този дуел. Изправяме се против любимеца за Скудетото. Те също го споделиха, тъй че не мисля, че това е вест. Този мач няма да е решителен, макар че психически е значим за нас. Щастлив съм с моя тим. Знаем, че се изправяме против мощен тим, който може би е по-подготвен от нас. По-просто е в сравнение с наподобява, те са по-готови, само че въпреки всичко мачът си остава значим. Ще бъде прелестна футболна вечер, само че това няма да е краят на шампионата. Отдавна не сме играли мач, който е с цената на първото място. Трябва да желаем успеха както постоянно “, съобщи Алегри на конференцията си преди „ Дерби Д’Италия “.

“It will be a beautiful evening of football will a full stadium tomorrow but it won’t be the end of the championship. It’s been a long time since we’ve played a match worth first place. We must want to win, but we always have. The boys will do well ”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР