Старши-треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, призна, че ще прави

...
Старши-треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, призна, че ще прави
Коментари Харесай

Алегри: Знаете ли колко грешки съм направил!?

Старши-треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, призна, че ще прави още неточности като всеки различен треньор, само че настоя, че класата на тима се е повишила през сегашния сезон.

" Знаете ли какъв брой неточности към направил? Със сигурност ще върша още, само че тъкмо по тази причина футболът е велика игра. Не зависи от мен да кажа, че съм добър треньор. Аз върша най-хубавото, на което съм кадърен, само че върша и неточности като всеки различен ", сподели Алегри преди утрешното домакинство на Ювентус против Фиорентина в Серия А.

Грандът от Торино завоюва единствено един мач от последните си девет в шампионата.

" В неделя ще се надигнем против тим, който игра добре против Аталанта. Създават много благоприятни условия. Наясно сме с компликациите, които ще ни предложи утрешния дуел, тъй че се нуждаем от съответно показване и добър резултат. Победите усилват самочувствието и оказват помощ да гледаш по различен метод на нещата. Остават ни осем мача в шампионата и би трябвало да печелим точки ", добави Масимилиано Алегри.

" Лигата демонстрира същинската стойност на тимовете, а през сезона се случват доста неща. В момента закъснение с 20 точки от водача Интер, само че не мислим за това, а за тези, които ни липсват, с цел да си осигурим присъединяване в Шампионската лига. Мисля само за нашите цели. Трябва да се борим и да работим крепко, с цел да приключим сезона в топ 4 ", сподели още наставникът на Ювентус, чийто отбор заема третото място.
 Ювентус ще опита да вземе нападател на Дженоа
Ювентус ще опита да вземе нападател на Дженоа

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР