Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри отдаде дължимото на аржентински

...
Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри отдаде дължимото на аржентински
Коментари Харесай

Алегри за раздялата с Дибала: Изпитах буря от емоции, Пауло игра със страст за Ювентус

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри отдаде дължимото на аржентински нападател Пауло Дибала, който напуща клуба като свободен сътрудник след края на сезона.

Дибала изигра последния си мач пред тифозите на Юве при равенството с Лацио 2:2 нощес, а при промяната си в края не сдържа страстите си и се разплака.

"Пауло беше значим състезател през седемте си години в Ювентус. Той беше дете, когато пристигна тук и имам възприятието, че съм му оказал помощ да израсне и да се трансформира в играча, който е в този момент. Дибала сигурно заслужаваше мястото си и почитателите с право му отдадоха заслуженото почитание. Той даде доста на клуба с непрекъсната пристрастеност и непрекъснато равнище на игра.

Защо Киелини се усмихваше, а Дибала плачеше, макар че и двамата си потеглят? Това са просто страсти. Може би Джорджо ще заплаче, когато се прибере довечера, Пауло не можа да се сдържи. И аз изпитах стихия от страсти като ги видях ", сподели Алегри.

Дибала играе за Ювентус от 2015 година. През този сезон 28-годишният аржентински футболист взе присъединяване в 28 мача от италианското състезание, в които означи 10 гола и даде 5 асистенции. Той има и три гола в пет мача от Шампионската лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР