Старши треньорът на () Юлиан Нагелсман трябваше да се справя

...
Старши треньорът на () Юлиан Нагелсман трябваше да се справя
Коментари Харесай

Нагелсман: Този път не заслужавахме да загубим

Старши треньорът на () Юлиан Нагелсман трябваше да се оправя с доста кадрови проблеми, който в последна сметка оказаха въздействие и тимът загуби с 1:2 от (Мьонхенгладбах) първия си мач за годината. Въпреки провалянето, младият експерт остана удовлетворен от педставянето на отбора си.

“Реално видяно, ние бяхме по-близо до успеха. Загубите в никакъв случай не са приятни. Предвид събитията, направихме доста мощни първи 25 минути и трябваше да водим по-убедително. Безумно е по какъв начин допуснахме два гола по-късно. През второто полувреме създадохме огромен брой положения. За разлика от мача за Купата на, този път сигурно не заслужавахме да загубим ”, разяснява Нагелсман.

Der unterliegt Borussia Mönchengladbach zum Rückrunden-Auftakt.

Der Spielbericht zu.
— FC Bayern München (@FCBayern)
“Няхмахме шанс. Първото полувреме беше много необичайно. В началото напълно контролирахме протичащото се, само че противникът изравни от нищото. В края на полувремето елементарно губехме притежанието на топката и бяхме пасивни в отбрана. Независимо от загубата, играхме добре и ударихме три греди ”, сподели, който асистира за гола на.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР