Старши треньорът на втородивизионния Янтра (Габрово) Велислав Вуцов обяви, че

...
Старши треньорът на втородивизионния Янтра (Габрово) Велислав Вуцов обяви, че
Коментари Харесай

Вили Вуцов съобщи страхотна новина

Старши треньорът на втородивизионния Янтра (Габрово) Велислав Вуцов разгласи, че е претърпял усъвършенстване в борбата с диабета, която води.

Опитният експерт благодари на всички, които са го подкрепили и се извини, че не е обърнал внимание на всички позвънявания и известие. В собствен жанр наставникът на габровци разяснява наказването, което получи от Българския футболен съюз след загубата от ЦСКА 1948 II.

„ Благодаря на всички, които се пробваха да ме поддържат. Получих хиляди известия, не пресилвам. Искам и да се извиня, че в първия ден, в който се разбра, че ситуацията е тегаво, започнаха по 200 позвънявания на час и стопирах да подвигам. Оставих единствено телефоните на децата, на майка ми и на един другар. Извинявам се, че не подвигах, само че ми пристигна дотук да изяснявам на всеки какво, по какъв начин и що. Не ми беше леко - скърбя, че не подвигах. Просто нямах сили да споделям с всички. Получих и доста известия от непознати. Не мога да кажа, че съм се излекувал “, съобщи Вили Вуцов пред уеб страницата на Янтра Габрово.

„ Периодът на лекуване, в случай че дай Боже е успешен, ще е много дълъг. Но е несъмнено едно - че отлепих от дъното. Доста дълъг интервал бях на дъното. Доста дълъг интервал не се знаеше какво е - в смисъл точна диагноза. Накрая беше уловено това, което би трябвало. Започнах в действителност да се усъвършенствам в този момент, само че съм надалеч да кажа, че ще бъда това, което бях. Ще бъда с този ботуш най-малко два месеца, патерици и така нататък, само че подобрението е видно. Трябва да се ударя по главата, тъй като диабетът, който дълго време го оставих в себе си и не го лекувах, направи тези последици. Когато се изцелявам, би трябвало да овладея това нещо и да не го позволявам да се случва това нещо. Не желая да съм в тежест на децата си, не желая да бъда съжаляван. Не съм починал, не съм преритал, не обичам да съм в ролята на съжалявания и опявания. Моят диабет от нерви се получи “.


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР