Старши треньорът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов заяви след загубата

...
Старши треньорът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов заяви след загубата
Коментари Харесай

Ангелов: Рано или късно тези малки точици ще ни се върнат

Старши треньорът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов съобщи след загубата от Черно море, че рано или късно тези дребни точици, които тимът изпуска, ориста ще ги върне като три точки и отборът ще стартира да побеждава.

„ Мисля, че и с Ботев, и Берое се представихме почтено. Аз съм оптимист. Рано или късно тези дребни точици, които изпускаме ще ни се върнат от ориста като три точки и ще стартираме да побеждаваме. Аз съм спокоен от това, което видях през днешния ден. За следващ мач мисля, че сме равностойни на тимове като Ботев, Берое и Черно море, които са тимове с доста по-големи бюджети от нас и доста по-големи благоприятни условия. Самият факт, че през днешния ден ги надиграхме мен ме успокоява. Ние ще победим в най-важните за нас срещи “, разяснява Ангелов.

„ Ние позволяваме доста глупави голове. Работим върху тези неща. Миг загуба на централизация ни костват голове. Оптимист съм за бъдещето на тима “, добави треньорът на Витоша.

„ Всички, които бяха на терена могат да осъществят ситуациите. Ако продължаваме по този метод, ще стигнем досега, в който ще стартираме да означаваме голове “, продължи наставникът.

„ Мисля, че бяхме тотални господари на терена и това ме прави горделив “, сподели още Витоша Бистрица.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР