Старши треньорът на ЦСКА - Стамен Белчев, сподели след победата

...
Старши треньорът на ЦСКА - Стамен Белчев, сподели след победата
Коментари Харесай

Стамен Белчев: Бяхме добре разучили силните и слабите страни на БАТЕ

Старши треньорът на ЦСКА - Стамен Белчев, показа след успеха с 2:0 над БАТЕ Борисов, че спазването на дисциплинираност е било основното за триумфа, който прати " алените " в третия квалификационен кръг на Лига Европа.

" Бяхме добре разучили мощните и слабите страни на БАТЕ. Солиден тим. Днес успяхме с доста дисциплинираност, през множеството време контролирахме мача. Мога да отлича колектива през днешния ден. Със сигурност в центъра им беше тежко, само че аз съм удовлетворен от всички, освен от полузащитниците. От целия тим, от себераздаването им ", сподели Белчев.

" От Черно море до през днешния ден имаше пет дни, до момента в който до мача с Лудогорец в неделя имаме три дни. Ще се опитаме да ги възстановим. Нямаме извинения, в случай че желаеме да играем в Европа, би трябвало да можем да играем през три дни ", показа още треньорът на ЦСКА.

" За мен БАТЕ е доста добър тим. Мисля, че те не са подвластни единствено от двамата, които са инфектирани с ковид ", добави Белчев.

" През цялото време чувахме почитателите и футболистите знаеха за поддръжката, за което им благодаря от мен и от целия тим. Надявам се по този начин да продължим и отсега нататък и да имаме мотиви за радост'', означи хасковският експерт.

''Лесни съперници в Европа няма. Ние се убедихме в това и в предния мач със Сайрънс. Нека мине мачът с Лудогорец, занапред ще се настройваме на вълна евротурнири. Във всички положения няма да ги подценим (б.р. Б36 Торсхавн), това е идващият противник на ЦСКА в ЛЕ), тъй като този мач ще ни изпрати на плейоф за влизане в групите ", сподели още Белчев.

„ Тази победа не би трябвало да ни заблуждава, че нямаме недостатъци. Напротив, доста недостатъци видях през днешния ден. В това време от първия мач се опитахме да почистим някои детайли в играта “, добави Белчев на конференцията след дуела.

„ Исках да усетим ритъма на мача. Имахме информация за противниковите футболисти, които извършват дузпи. Бяхме разузнали най-малко 7 души от тях, които бият дузпи. Работим в тази тенденция. Вратарят има насоки'', разясни той.

„ Ще ги срещнем в детайли с съперника. Защото в случай че ги отстраним, отиваме на плейоф за групите. На тази фаза от шампионата нямаме право да подценяваме, който и да е отбор'', повтори се наставникът на ЦСКА.

„ Ще създадем всичко допустимо да победим Лудогорец. Отбор, с който най-вероятно ще имаме конкуренция за първенци. Но първата ни работа е да възстановим играчите “, сподели в умозаключение Стамен Белчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР