Старши треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев не остана доволен от

...
Старши треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев не остана доволен от
Коментари Харесай

Стамен Белчев размаха пръст: Разочарован съм от някои

Старши треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев не остана удовлетворен от неговите футболисти, които се изтезаха на осминафиналите за Купата на България. " Червените " надделяха с 3:1 Ботев (Враца), като до 70-ата минута изоставаха в резултата против отбора от Втора лига.

" Труден мач в действителност, може би имаше и подценяване, макар че след мача с Левски говорихме, че тимът им имаше 8 мача без загуба. Може би бяхме под въздействието на страстите от дербито, от което ме беше боязън. Трудно се настройва тим по време на самия мач. И преди са ни вкарвали голове, работим в тази тенденция.

За страдание при статични положения, в самостоятелните дуели, още веднъж допуснахме неточности. Трябваше непременно да продължим напред в шампионата. За страдание съм отчаян от някои футболисти, само че няма да разясня - това е за съблекалнята.

Футболистите вярно споделиха, че би трябвало да питате мен за играта. Лошо е, че реагират по този начин при смени, само че е обикновено. Всеки футболист се ядосва, когато го сменят. Нещата ги вземам решение аз и аз нося отговорност. Вкараха думи в устата на Манолев, не е тъкмо по този начин.

Климатът в съблекалнята е доста добър, няма потребност да разясняваме това нещо. За страдание има хора, на които им се желае да е неприятен климатът. На футболистите работата им е да упражняват и да играят, а не да разясняват странични неща от съблекалнята. Няма за какво да разясняваме това нещо ", сподели експертът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР