Старши треньорът на ЦСКА - София Саша Илич вярва, че

...
Старши треньорът на ЦСКА - София Саша Илич вярва, че
Коментари Харесай

Саша Илич: Мога да обещая само, че играчите ми ще дадат максимума от възможностите си

Старши треньорът на ЦСКА - София Саша Илич има вяра, че играчите ще дадат максимума от опциите си и ще създадат всичко по силите си, с цел да отстранят Базел в утрешния реванш от плейофа за влизане в групите на Лига на конференциите. " Червените " имат задатък от 1:0 след първия мач в София преди седмица.

" Мачът ще бъде радикално друг спрямо този преди седмица в София. Базел играе пред своите почитатели. Всички са наясно какво ни чака на следващия ден. Бисмарк и Митков са контузени, всички останали са здрави. Всички играчи, които са тук, са подготвени за мача. Надявам се да издържим физически, да имаме и малко шанс. Очаквам нападателен Базел, чакам отговарящ отговор на тази експанзия от моите играчи ", стартира младият експерт.
 Иван Турицов: Не би трябвало да вършим нелепости Иван Турицов: Не би трябвало да вършим нелепости
" Не желая да разяснява съдията. Надявам се основните настоящи лица да са футболистите на двата тима, а не съдията. В ЦСКА има много играчи с доста мачове в Европа, нямам доверие да се уплашат. Важно е да не позволяваме неточности. Гледах успеха на ЦСКА над Базел преди две години. Сега има 3-4 играчи от тогавашния състав. Разликата е, че тогава нямаше аудитория поради COVID-19, а в този момент почитателите ще поддържат Базел ", добави още той.
 Филип Филипов: Един мач не дефинира сезона Филип Филипов: Един мач не дефинира сезона
" Мога да обещая единствено, че на следващия ден моите играчи ще дадат максимума от опциите си, единствено по този начин имаме шансове да отстраним Базел ", приключи Илич.

Снимка: startphoto.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР