Старши треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, говори след

...
Старши треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, говори след
Коментари Харесай

Ел Маестро след загубата от Трактор: Резултатът е нелогичен

Старши треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, приказва след провалянето на отбора с 0:1 от Трактор в контролна среща, която се организира в Турция.

" Никога не е хубаво да загубиш. Ние постоянно търсим успеха. Крайният резултат е абсурден на фона на възможностите, които имахме, само че има неща, върху които би трябвало да работим. Когато нападателите ни имаха мощ, създадохме шансове, само че Матиас и Майкъл нямат задоволително тренировки, би трябвало им още време.

Тобиас Хайнц има травма в глезена, само че не е съществено. Трябват му 3-4 дни, с цел да се възвърне ", стартира Ел Маестро.

" Дюкенс Назон прави своите медицински проучвания в Кипър. Надявам се скоро Каранга да се причисли към тима. Ние знаехме, че той има проблеми с документите в Бразилия, само че се надяваме, че в идващите дни ще е при тима ", разяснява експертът обстановката с нападателите си.

" Ние следим Мартин Стойчев, който е добър състезател с огромен капацитет. Надявам се тази договорка да стане факт скоро. Надявам се Иван Турицов да остане. Той е доста добър състезател. Има интерес към него, само че той играе всеки мач за мен и е значима част от тима ", приключи треньорът на " алените ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР