Старши треньорът на ЦСКА Александър Попов сподели след успеха като

...
Старши треньорът на ЦСКА Александър Попов сподели след успеха като
Коментари Харесай

Сашо Попов: Рядко се вижда отбор - гост да получава такава подкрепа

Старши треньорът на ЦСКА Александър Попов показа след триумфа като посетители на Монтана, че с изключение на на терена, " армейците " са надиграли противника и на трибуните. Той регистрира страхотната поддръжка на почитателите към отбора.
" Измъкнахме три сложни гейма. Пътувахме през днешния ден, непосредствено влязохме в залата. Започнахме нерешително, само че в средата на първия гейм се адаптирахме, това бе разковничето. Оттам стартира борба. Мисля, че стана прекрасен мач, с обрати. Тези седмици са ни малко комплицирани, с повече мачове, повече травми. Имаме много неща, които би трябвало да оправим, само че, с усмивка го споделям, надиграхме ги и на трибуните. Рядко се вижда тим - посетител, да получава такава поддръжка. Това е толкоз мотивиращо. Хубав свършек на полусезона, " съобщи Попов.
Той добави, че не е последовател на промени в състава по средата на сезона. " Сложен въпрос и развой е дали въобще има кого да вземем. По-скоро не, " сподели наставникът.

" Шест години бяхме без заплати и се явявахме на всеки мач. Може да имаме проблеми, само че сме непримирими, " приключи той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР