Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов коментира нулевото равенство

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов коментира нулевото равенство
Коментари Харесай

Панайотов: Ще работя, докато имат нужда от мен

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов разяснява нулевото тъждество при визитата в Стара Загора на Берое в мач от междинния 11-и кръг на efbet Лига. 

„ Ситуациите техните бяха повече, само че техните обстановки бяха по-чисти. Имахме концепция през цялото време да бъдем нападателни, само че не чаках при загуба на топката да не реализираме нужната реакция, по тази причина се получаваха и тези контраатаки “, стартира Панайотов.

„ Отборът на Берое се беше групирал добре. И резултатите въздействат, само че ние се приготвяме за този мач. Бях сигурен, че нещата ще се случат. Не разбирам единствено по какъв начин нямаме реакция при загуба на топката и оставяме такива пространства. Когато нямаш нужните резултати, не може да става въпрос за подценяване. Имахме някои чисти благоприятни условия, само че за жалост, не можахме да осъществяваме “, продължи младият треньор.

„ Когато се изнерви играта, постоянно може да има искри, това са естествени неща от футбола. Най-важното е съблекалнята да е спокойна. Нямам изясненост дали ще остана като непрекъснат ментор, не преставам да работя, до момента в който имат потребност от мен. Просто би трябвало да победим Ботев Враца “, приключи Николай Панайотов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР