Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов е уверен, че

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов е уверен, че
Коментари Харесай

Николай Панайотов: Целта е да играем финал за Купата на България

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов е убеден, че неговият тим има сили да завоюва осминафинала за Купата на България против Берое.

Двубоят в Бистрица е в четвъртък, 7 декември, от 14:30 часа.

„ Дано времето бъде с нас. Няма проект " Б ". Играем като домакини, задължени сме да спечелим този мач. Всички състезатели, които имаме, имат опция да влязат да играят. През годините се е случвало подценяването на мачове в Купата на България да изиграят неприятна смешка. Анализирали сме добре Берое, имат неизменност, рискови са в преходите, които вършат. Надявам се да ги затрудним и победим. Целта е да стигнем край в шампионата “, стартира той на конференцията преди мача.

Симеон Петров и Радослав Кирилов са с леки контузии и са под въпрос за утрешния мач. Вратарят Даниел Наумов се завръща под рамката на вратата след контузия, откакто другият вратар Генадий Ганев е осъден за мача поради аления картон против Хебър.

" Единият ни вратар Генадий Ганев е с наказване. Надяваме се Дани Наумов да е добре, тренира и да застане той на вратата. Почти всички контузени към този момент се възвръщат. Има лек проблем при Симеон Петров и Ради Кирилов, само че се надявам те да са на линия за идващите мачове.

" Знам сигурно, че има интерес към Симеон Петров, не мога да уточнявам за оферта. Не съм приказвал за това, тъй като най-съществен ни е идващия мач. Играчите са млади. Ако желаят да излязат, ще имат шанса си и тяхното време ще пристигна “, продължи наставникът на „ алените “.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР