Старши треньорът на Струмска слава (Радомир) Анатоли Нанков коментира победата

...
Старши треньорът на Струмска слава (Радомир) Анатоли Нанков коментира победата
Коментари Харесай

Нанков: Първенството във Втора лига ще бъде доста интересно

Старши треньорът на Струмска популярност (Радомир) Анатоли Нанков разяснява успеха над Беласица (Петрич) с 1:0 в мач от 11 кръг на Втора лига. Единственото попадение осъществя влезлият като запаса Васил Божинов в 51-ата минута.

" Доста сложен мач и сложна победа, само че пък три точки, които са доста значими. Не мога да съм неудовлетворен от момчетата - играха добре, стараха се, вложиха много експанзия и предпочитание. Получи се здрав мач.

Аз бях извънредно неудовлетворен от мача във Видин, тъй като не влязохме с нужната централизация. Радващото е, че единствено четири дни по-късно реагирахме уместно и успяхме да спечелим ", разяснява Анатоли Нанков.

На въпрос по отношение на краткотрайното 5 място в класирането, наставникът отговори: " Аз съм го казвал, че във Втора лига е шампионата се обрисува много, много забавно. Има много тимове с доста изравнени благоприятни условия и малко разпределяне те праща в долната половина на класирането. Ще бъде мъчно за всички тимове, тъй като виждате - някои считани за любимци, записват неуверени резултати, други се оправят по-добре. "

" Денис Мицаков се завърна в игра след съвсем 2 месеца неявяване и това няма по какъв начин да не ме радва, тъй като ние сме лимитирани откъм броя на футболистите. Вече две седмици тренира с главната група и през вчерашния ден се появи в игра ", добави още Анатоли Нанков.

За идното посещение на Спартак Варна наставникът сподели: " Категорично Спартак е един от най-хубавите тимове в групата, който се бори за завръщане в елита. Ще ни бъде мъчно, само че ние отиваме, с цел да се представим почтено. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР