Старши треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров - Херо определи

...
Старши треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров - Херо определи
Коментари Харесай

Херо: Заслужена победа на Арда

Старши треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров - Херо дефинира като заслужена загубата с 0:2 от Арда в последния мач от 22-рия кръг на efbet Лига.

Опитният експерт съобщи, че аленият картон на Александър Цветков в 42-рата минута е предрешил изхода на мача, само че той няма искания към него.

" Загубихме мача, когато получихме аления картон. След това към този момент бе въпрос на време да допуснем гол против един толкоз добре проведен противник. Заслужен триумф на Арда ", сподели Димитров.

" С 11 индивида щяхме да имаме своите шансове. Картонът промени позиционирането ни и след него Арда имаше тотално преимущество. Днес направихме някои насилствени сменим, защото имахме проблеми след дуела с Ботев Враца. Имаше заболели в отбора. На избрани позиции ни липсва баланс в състава - както като конкуренция, по този начин и като качество. Мачовете са през ден, както се споделя, само че би трябвало да търсим максимума във всеки един мач. За нашия състав е зле, че съперниците ни бият на непознат терен. Това ни задължава да търсим победи в идните мачове до края на постоянния сезон ", добави той.

Димитров разяснява и решението на националния селекционер Младен Кръстаич да изпрати повиквателна на полузащитника на варненци Иван Йорданов.

" Повиквателната за Иван е отзив за неговите качества преди всичко. Той е доста виновен и трудолюбив състезател. Ще се веселя, в случай че мога да му оказа помощ по някакъв метод, само че това е самопризнание за работата, която той прави ", приключи Димитров.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР