Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров-Херо изрази надежда, че

...
Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров-Херо изрази надежда, че
Коментари Харесай

Херо за борбата на Спартак Варна за оцеляване: Притеснявам се, знаете в България

Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров-Херо изрази вяра, че ще има почтена битка в борбата за оцеляване в Първа лига в оставащите три кръга до края на сезона.

Варненският отбор също е забъркан в разногласието за оцеляване в елита, само че след " соколите " резервираха възможностите си и през идващия сезон да ги гледаме в най-високото равнище на футбола у нас.

Наставникът на отбора Димитър Димитров обаче регистрира, че неговите футболисти са под огромно напрежение и това е оказало въздействие и против " гробарите " и разяснява, че изравнителното попадение на Лерой Микелс за него е бил повратният миг в мача.

" Първото полувреме несъмнено си личеше, че има напрежение. Имаше вдървеност и съгласно мен, това беше повода Денис Баланюк на празна врата от 5 метра да удари гредата. Тогава в действителност си помислих, че още веднъж каръкът се завръща при нас. И като видях, че при първото влизане на Хебър получихме гол, фактически ми минаха неприятни мисли през главата ", стартира Херо.

" Може би повратният миг беше изравнителният гол на Лерой Микелс. Това му даде в действителност голямо самочувствие. Той стартира да играе в лявата зона и да надиграва директния си съперник с лекост. Може би включването на Даниел Начев изигра много позитивен миг в градивен, спортен проект, тъй като той е футболист, който има качества в това отношение. Тогава видях в тези минути Спартак, който аз желая да виждам и който съм уверен, че може да играе, в случай че го няма това напрежение, несъмнено. Действително, че ми се желае да имаме по-траен надзор в средата на терена ", добави той.

Опитният експерт разяснява още и борбата за оцеляване в Първа лига, прогнозирайки, че три победи в оставащите три дуела на неговия отбор би трябвало да са задоволителни за опазване на елитния статут.

" Надявам се всичко да зависи от нас. Притеснявам се, знаете в България… Три победи, в случай че се играе почтено и правилно, както играем ние, уверен съм, че ще значат оставане, единствено че не съм доста сигурен. Румен Руменов ще пропусне идващия мач, тъй като получи пети картон, за жалост и няма да играе, а при мен скамейката е доста къса, само че ще би трябвало да диря вид ", съобщи наставникът на " соколите ".

" За мен най-важният мач е идващият – мачът с Берое. Ако ние спечелим този мач, аз съм уверен, че докрая можем да спечелим всички срещи. Имах диалог с човек от федерацията и му споделих, че е недомислена история – не може тимовете, които играят в понеделник, да ги сложиш да играят в четвъртък ", приключи Димитър Димитров-Херо.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР