Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич определи Левски като абсолютен

...
Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич определи Левски като абсолютен
Коментари Харесай

Заги: Левски е фаворит, но няма да се предаваме!

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич дефинира Левски като безспорен любимец в утрешния край за Купата на България сред двата отбора. Заги съобщи, че единственият метод неговият тим да победи е футболистите да дадат над 100% от своите благоприятни условия. Той призна и, че още няма никаква концепция за титулярния си състав.

“За нас е чест да играем на финала за Купата. Излизаме против доста мощен съперник, с доста мощни футболисти, безспорен любимец са. Ние ще излезем и ще играем за наслаждение, с цел да успеем да реализираме задачата си. Не се предаваме, ще опитаме да поднесем изненадата и знаем, че ще е доста тежко. Разбира се, че има напрежение. Търсим по какъв начин да отпуснем футболистите без да прекаляваме. Всеки мач носи напрежение, само че в този е по-голямо. Има успокоение в тренировките и се надявам момчетата да са оптимално подготвени.

Левски разполага с доста качествени футболисти, няма да се предаваме и ще опитаме да изиграем един от най-силните си мачове, това е единственият метод да реализираме нещо. Класирането на финала единствено по себе си е триумф за Славия. Стадионът ще е цялостен, ще има доста почитатели.

Няма да вършим промени в състава, знаете с какво разполагаме. Още не съм наясно с титулярите, имаме проблеми с леко контузени. Ще поговоря с футболистите след днешната подготовка, да видя по какъв начин е настроението и тогава ще решавам”, показа Загорчич.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР