Старши треньорът на Славия – Златомир Загорчич, сподели след победата

...
Старши треньорът на Славия – Златомир Загорчич, сподели след победата
Коментари Харесай

Загорчич: Трябва да печелим точки, отиваме да вземем нещо от Лудогорец

Старши треньорът на Славия – Златомир Загорчич, показа след успеха с 1:0 над Бонев Враца, че най-важното сега е тимът да печели точки, с цел да може да излезе от неприятната обстановка, в която се намират „ белите “.

„ Миналия мач също си говорихме по този въпрос. Трябва да осъществяваме обстановките, които сътворяваме по време на мача. Когато завоюва с 1:0 или 5:0, това си три точки и това е значимото за нас. Много е значимо да съберем колкото се може повече точки, с цел да може да сме спокойни “.

„ Мен ме интересува единствено Янтра и мача с Лудогорец. После ще мислим за другите мачове “, сподели Заги във връзка с жребия за Sesame Купа на България, в който „ белите “ ще одобряват ЦСКА, в случай че отстранят Янтра Габрово.

„ Рано е, рано е да се каже. Харесва ми желанието, което имат на терена и себераздаването. Това е метода, по който би трябвало да действаме, с цел да излезем от тази рецесия. Какво съм трансформирал в Славия? Абсолютно нищо. Това им споделих в съблекалнята – да се упражняваме и това е. Нямаме време да объркваме нещата. Надявам се това себераздаване и предпочитание във футболистите да продължи в мачовете до края на полусезона и към този момент, когато отидем на подготовка, ще създадем промени “.

„ Какво чакам от дуела с Лудогорец? Отиваме там да се опитаме да вземем нещо от този мач. Ще бъде доста тежко против един доста тим. В момента Лудогорец демонстрира, че е един от най-силните тимове в българското състезание. Отиваме там, само че няма да се предаваме “, съобщи Загорчич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР