Старши треньорът на Шави Ернандес бе бесен от , която

...
Старши треньорът на Шави Ернандес бе бесен от , която
Коментари Харесай

Шави бесен след загубата, но призна реалността и обяви началото на нова ера в Барса

Старши треньорът на Шави Ернандес бе гневен от , която изхвърли неговия тим от шампионата и го прати да играе в а, само че въпреки всичко призна, че това е тежката действителност за момента и даде заричане на почитателите на отбора:
" Ядосан съм - това е действителността и ме нервира да се сблъсквам с тази действителност, само че ще го създадем, нямаме различен избор. Мисля, че стартира нова епоха и би трябвало да работим доста интензивно, с цел да отведем Барселона там, където заслужава, а точно да не играем в Лига Европа, а да играем в Шампионска лига ", стартира Шави и призна:
" Байерн беше по-добрият тим, превъзхождаха ни и макар че се опитвахме и натискахме интензивно, те ни подчиниха, обратно на това, което искахме и това е суровата действителност ".
" Това би трябвало да е повратна точка, с цел да променим динамичността, да променим доста неща. Сега ни следва да участваме в Лига Европа. Ще се надигнем против всеки един противник с цялото достолепие и ще се опитаме да спечелим Лига Европа ", добави още той.
" Видях една доста тежка действителност, за жалост от време на време и аз я изживявах като състезател и това, което споделих на моите футболисти е, че не би трябвало да се помиряват, би трябвало да се борим. Трудно е да го предположим, само че би трябвало да стартираме от нулата. Трябва да бъдем почтени, че ни липсват доста неща и ще играем в Лига Европа ".
На въпрос какво би споделил на почитателите на Барселона, някогашният халф съобщи следното:
" Ще им кажа, че ще работим интензивно, тъй като обичам този клуб и ще си оставя живота, с цел да върна Барселона там, където заслужава, което не е в Лига Европа. Да забележим дали можем. Очаквах да се представим по друг метод и това също е удар за мен като треньор. Байерн игра великолепно и това е нашата действителност ", още един път повтори Шави Ернандес.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР