Старши треньорът на Шалке 04 Доменико Тедеско призова футболистите във

...
Старши треньорът на Шалке 04 Доменико Тедеско призова футболистите във
Коментари Харесай

В Шалке: Важно е отново да покажем характер

Старши треньорът на Шалке 04 Доменико Тедеско прикани футболистите във водения от него тим да бъдат още по-мотивирани в идните срещи. В предишния кръг от Бундеслигата отборът му загуби вкъщи от Фортуна (Дюселдорф) и младият експерт едвам не беше уволнен, като получи финален късмет.

" Най-важните неща в борбата за оцеляване са свързани с характера на играчите. Често сме печелили мачовете ни заради тези аргументи. Сега е най-важно да го създадем още веднъж. По-важно е спрямо всеки един различен миг ", разяснява Тедеско.

Миналия сезон тимът от Гелзенкирхен приключи на второ място в крайното класиране в Първа Бундеслига. В момента " сините " се борят за оставане в немския футболен хайлайф, заемайки 14-та позиция със единствено 23 извоювани точки.

" Забъркани сме в извънредно неприятна обстановка и сами би трябвало да излезем от нея. Поемам цялата отговорност, в случай че това ще помогне на отбора. Трябва да се представим на равнище, това ни е задачата в този момент ", сподели още Тедеско.

Шалке към момента взе участие и в Шампионската лига. В първа осминафинална среща от шампионата германците изгубиха с 2:3 вкъщи от Манчестър Сити. Реваншът е на 12 март в Англия. Бундеслига 25 кръг, петък 8 март  Вердер Бремен 21:30предстои  Шалке 04
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР