Старши-треньорът на Септември София – Милен Радуканов сподели първите си

...
Старши-треньорът на Септември София – Милен Радуканов сподели първите си
Коментари Харесай

Радуканов: Много съм доволен от старанието на футболистите

Старши-треньорът на Септември София – Милен Радуканов показа първите си усещания след провалянето с 0:3 от Лудогорец в 1/8-финалите за Купата на България.

„ Загубихме тъй като получихме 3 гола. Много съм удовлетворен от старанието на футболистите. Да се опитваме да вършим това, което работим през цялата година. Опитахме се да играем по метода, по който работим. В края на първото полувреме комобинирахме добре. При 2-3 неточности Лудогорец се възползва. Говорихме през седмицата бързо да играаем с топката. Нашите фуботлисти още ще би трябвало да се учат да стигнат Лудогорец “, стартира той.

„ Щеше да ми е по-интересно, в случай че държахме 0:0 или бяхме вкарали. Радвам се, че и след 2:0 владеехме самодейността. Мисля че никой тим в България не е правил преса на Лудогорец от навън. Радостен съм, че се противопоставихме. Чисто футоблно имахме забавни неща ", продължи Радуканов.

„ Колкото можахме се притвопоставихме. Стояхме в междинната третина. Не се дръпнахме. Аз виждам моя тим. Лудогорец има кой да го разяснява ", съобщи наставникът.

„ Имахме много сложни мачове. Продължаваме да работим, с цел да се развиваме. Исках футоблистите да видят какво е против тим, който 7 следващи години игае в ШЛ или Лига Европа ", показа експертът.

„ Нашият тим е доста добре квалифициран. Убеден съм в това. Русев играе 2 мача на инжекции. Надявам се да сме подготвени за идващия мач в неделя ", приключи Милен Радуканов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР