Старши треньорът на Септември – Красимир Балъков, говори за победата

...
Старши треньорът на Септември – Красимир Балъков, говори за победата
Коментари Харесай

Балъков разказа за интересна случка с играчите на Септември

Старши треньорът на Септември – Красимир Балъков, приказва за успеха с 2:1 над Спартак Плевен. Легендата на българския футбол не остана до дъно удовлетворен от отношението на играчите си, разказвайки любопитна преживелица от седмицата за подготовка с плевенчани.

„ Притежанието на топката, съперникът пакетира откъм гърба доста добре. Даже ми е чудно по какъв начин нямат нито 1 точка. Имат и опитни играчи, правеха рискове. Цяла седмица приказвах. То беше и къса седмица. Футболът е забавно нещо. Аз съм го минал и като футболист, и като треньор. Казах им, че със Спартак Плевен ще е най-трудният мач. Те се усмихваха, в този момент и аз ще се усмихвам, само че най-малко взехме трите точки “.

„ Не е подценяване, а е обикновено за Балканите отношение. Играеш с Литекс – биеш и играеш добре, с Лудогорец – биеш, добре играеш. Трябва да е по този начин. Всеки мач на 100%, в случай че желаеме да влезем, а не да пада тонусът “.

„ Вкарахме по-свежи хора, които помогнаха. В общоприетите обстановки също бяхме добре. Ъглов, фал – общоприети обстановки и за благополучие, успяхме да отбележим “.

„ Доволен съм от Ивайло Михайлов и Здравко Димитров. Здравко е доста, доста, доста обратно. Имаме доста да работим. Ивайло също закъсня, на трета седмица е. Днес бяга, бори се, за жал не вкара, само че това е футболът “.

„ Далече сме доста от това, което желая да виждам. Една подготовка от три седмици е къса. Не е това лицето на Септември, което желая да видя. Момчетата се стараят. Трябва самостоятелна работа. Момчетата имат етапи, по-младите изключително. Мач с мач ще стабилизират игрите си “.

„ Аз не желая да изгубвам, да си го мислят. Извоюваха си отмора. Ако желаеме да влезем в efbet Лига, би трябвало да сме на 100 %. Трябва да са ментално готови.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР