Старши треньорът на Реал Зинедин Зидан отказа да коментира състоянието

...
Старши треньорът на Реал Зинедин Зидан отказа да коментира състоянието
Коментари Харесай

Неяснота около състоянието на Роналдо

Старши треньорът на Реал Зинедин Зидан отхвърли да разяснява положението на Кристиано Роналдо и какъв брой дълго португалецът ще отсъства от терените. Той се контузи по време на дербито с Барселона нощес, приключило при резултат 2:2, и бе наложително сменен на почивката на дуела.

Разбира се, главните въпроси след конфликта на „ Камп Ноу “, който нямаше изключително значение за крайното класиране в Примера дивисион, бяха за сериозността на контузията на Роналдо и дали той ще бъде на линия за финала в Шампионската лига против Ливърпул на 26-ти май.

Роналдо контузи глезена си при изравнителния гол на Реал за 1:1 през първото полувреме.

„ Не знам какъв брой дълго ще отсъства. Самият той сподели, че не е нещо съществено, само че ще забележим на следващия ден “, разяснява френският експерт.

„ Ще създадем проби, с цел да забележим какви са вредите в глезена му. Беше леко обезпокоен, тъй като имаше оток, само че сподели, че не е нищо съществено “, добави още Зинедин Зидан.

Очаква се по-късно денем да има по-подробна информация за положението на Кристиано Роналдо и периода, за който той ще отсъства от терените.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР