Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти обясни защо полузащитникът

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти обясни защо полузащитникът
Коментари Харесай

Анчелоти: Бейл искаше да играе срещу Бетис и да се сбогува с феновете, но не се чувстваше добре

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти изясни за какво полузащитникът Гарет Бейл пропусна мача от 38-ия кръг на Ла Лига с Бетис (0:0). 32-годишният уелсец изигра седем мача за испанския исполин през този сезон и означи един гол. Договорът му с клуба е до 30 юни 2022 година

„ Бейл искаше да играе против Бетис и да се сбогува с почитателите, само че не се усещаше добре. Гарет има финален късмет. Той ще се върне в точния момент за финала на Шампионската лига “, сподели Анчелоти пред „ Marca “.

Италианският експерт разяснява обстановката към Дейвид Алаба: „ Алаба ще играе на финала, само че нямаше потребност да се рискува против Бетис. Той ще е подготвен на 100 %. Той не е играл от 26 април, само че освен формата му е от голяма важност в този решителен мач, само че и уменията и опитът му “.

Реал Мадрид ще се изправи против Ливърпул във финала на Шампионската лига. Двубоят ще се играе на 28 май. Срещата ще се организира на стадион "Стад дьо Франс " в Сен Дени (Франция). Мачът ще стартира в 22.00 часа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР