Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти изрази задоволство от

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти изрази задоволство от
Коментари Харесай

Карло Анчелоти: Когато си отворите пространства, всичко става по-лесно

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти изрази удовлетворение от в мача от 4-ия кръг на груповата фаза на Шампионската лига, която обезпечи класиране на отбора за етапа на елименациите.

" Беше положително показване. Оказахме се в сложна позиция с тази дузпа първоначално, само че Лунин реагира необикновено. Видях по какъв начин овладяхме обстановката, по какъв начин излязохме в офанзива. И на първо място, изглеждахме доста остри. Когато си отворите пространства, всичко става по-лесно. И също по този начин ми хареса методът, по който осъществихме преходът в двете етапи след няколко в действителност положителни изяви в отбрана през второто полувреме “, сподели Анчелоти, представен от пресслужбата на УЕФА.

" Брахим имаше добра вечер, признавам, евентуално заслужаваше да остане на терена по-дълго. Той вкара един гол, един му анулираха, свърши страхотна работа в отбрана. Това е нашата мощ: всеки в тима способства с нещо. Лунин се оправи чудесно на вратата. Кепа почувства лек мускулен дискомфорт при загрявката. Ще го тестваме повече в четвъртък сутринта. Все още не знаем каква е травмата, само че в този момент не е време да поемаме ненужни опасности с някой от нашите играчи ", сподели още Анчелоти.

Реал стигна предварително до осминафиталите на Шампионската лига, като завоюва 12 точки от 4 мача. Брага е трети в група С с 3 точки.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР