Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, беше изключително

...
Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, беше изключително
Коментари Харесай

Анчелоти с атака по съдиите: Измислиха си дузпата срещу нас

Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, беше извънредно ядосан от обстоятелството, че не е трябвало да бъде отсъждана дузпа за Жирона за игра с ръка на Марко Асенсио, след която каталунците означи попадението си за равенството 1:1 сред двата отбора.

Италианският експерт обаче беше податлив да се съгласи, че реферът вярно е отменил победното попадение на Родриго за нарушаване против вратаря.

 „ Няма дузпа и той не допира топката с ръка. Говорих си с Асенсио и в действителност позицията му е странна, само че не допира топката с лявата си ръка. Ако това беше станало, по този начин или другояче лявата му ръка беше прилепена към тялото. Не знам, те са си я измислили. Какво да върша?! Не мога да кажа нищо повече “, съобщи Анчелоти след дуела.

Ancelotti: " It's not a penalty... doesn't touch the hand. The position of the left hand is rare but does not touch the ball with the left They have invented it, I can't say more. "
— M•A•J (@Ultra_Suristic)
„ Отменения ни гол? Вратарят допира топката, само че щом и Родриго я допира, това е фал. Пауло Газанига доближава топката към себе си и тъкмо тогава Родриго я допира. Няма да разисквам това, за разлика от обстановката с дузпата “, сподели още италианецът.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР