Старши треньорът на Реал Мадрид Чус Матео призна, че отборът

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Чус Матео призна, че отборът
Коментари Харесай

Чус Матео: Олимпиакос заслужаваше трофея толкова, колкото и ние

Старши треньорът на Реал Мадрид Чус Матео призна, че тимът на Олимпиакос заслужава трофея от Евролигата толкоз, колкото и неговият отбор. “Лос бланкос ” завоюваха трагично финала в Каунас със 79:78 посредством надвит панер на легендата Серхио Люл. От другата страна пък българската звезда Александър Везенков блестеше с 29 точки и 9 битки.
 Реал Мадрид разплака свръхестествен Везенков и завладя трона на Евролигата в последните секунди Реал Мадрид разплака свръхестествен Везенков и завладя трона на Евролигата в последните секунди
“Все още не мога да осъзная това, което постигнахме. Част съм от тима на Реал Мадрид от дребен и полезностите на тима са надълбоко вкоренени в мен. Знам, че постигнахме нещо голямо. Като си помисля, че аз съм част от историята и това, че името ми ще бъде до тези на Пабло Ласо и Мануел Сайнц, стартира да ми се вие свят. Когато прозвуча финалната сирена се пробвах да сдържа страстите си и да покажа уважението към съперника, който заслужи успеха толкоз, колкото и ние. 

Бяхме на ръба на пропастта доста пъти - против Партизан, против Реал Мадрид и на финала против Олимпиакос, изключително като се има поради по какъв необикновен метод те играеха. Но в последна сметка ние успяхме да го създадем. Най-горд съм с това, че създадохме страхотна химия между тях в съблекалнята ”, съобщи Матео на събитие в Мадрид.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР