Старши треньорът на РБ Лайпциг Марко Розе смята, че неговите

...
Старши треньорът на РБ Лайпциг Марко Розе смята, че неговите
Коментари Харесай

Марко Розе: Трябва да вярваме в реванша срещу Реал, но имаме нужда и от късмет

Старши треньорът на Република България Лайпциг Марко Розе счита, че неговите футболисти би трябвало да имат вяра в триумфа си, само че също по този начин ще имат и потребност от малко шанс, в случай че желаят да отстраняват Реал Мадрид в осминафиналите на Шампионската лига.

В сряда вечер " биковете " гостуват на " Естадио Сантяго Бернабеу " в испанската столица в мач реванш сред двата отбора след домакинско проваляне с 0:1 в първата среща в Германия.

Предвид изоставането на тима от Лайпциг техният ментор беше безапелационен, че отборът ще би трябвало да играе нападателно в търсене на позитивен резултат против " лос бланкос ".

" Ще би трябвало да потърсим спасението си в нахлуване. Също по този начин би трябвало да наложим нашето движение на играта. Ще би трябвало да натиснем до краен лимит във всички етапи на играта ", разяснява Марко Розе по време на конференцията преди срещата.

" Не би трябвало единствено да се надяваме на това, ние също би трябвало да имаме вяра в това. Трябва да имаме вяра, че можем да покажем извънредно мощно показване на терена, само че имаме потребност и от шанс ", добави немският експерт.



В същото време испанският футболист на Република България Лайпциг Дани Олмо изрази вяра, че той и неговите съотборници ще продължат към идната фаза в конкуренцията, само че бе безапелационен, че с цел да се случи това, играта им би трябвало да бъде " съвършена ".

" Това е специфичен сюжет, реваншът от осминафиналите на Шампионската лига тук, на " Сантяго Бернабеу ". Разбира се, уповавам се да спечелим. Очаквам атакуващ тим на Мадрид. Играта ни би трябвало да бъде съвършена, с цел да продължим напред. Надяваме се, че ще бъдем ефикасни ", съобщи 25-годишният Олмо, който зад тила си има седем прекарани години в академията на Барселона.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР