Старши треньорът на РБ Лайпциг - Марко Розе, не е

...
Старши треньорът на РБ Лайпциг - Марко Розе, не е
Коментари Харесай

Розе не мисли за изравняването на клубния рекорд на РБ Лайпциг

Старши треньорът на Република България Лайпциг - Марко Розе, не е захласнат от това да изравни клубния връх от 18 следващи мача без проваляне. До момента " алените бикове " има 17 поредни срещи без загуба, а в събота се изправят против Кьолн. Лайпциг не е губил във всички шампионати от средата на септември, когато отстъпи против Борусия Мьонхенгладбах. 
 Република България Лайпциг продължава отбраната на купата, откакто мина с лекост през Хофе Република България Лайпциг продължава отбраната на купата, откакто мина с лекост през Хофе
" Трябва да бъдем ясни и точни и всичко зависи от представянето ни. Реших за себе си да не разясня повече за този връх. Когато приказваш повече, нещата стават по-сериозни и даже може да се трансфорат в проблем. Хубаво е да знаем какво сме постигнали и какво още може да създадем ", съобщи Розе, представен от ДПА. През сезон 2018-2019 под управлението на треньора Ралф Рангник тимът на Лайпциг направи 18 следващи мача без проваляне във всички шампионати.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР