Старши треньорът на Португалия Фернандо Сантош определи предстоящите плейофи за

...
Старши треньорът на Португалия Фернандо Сантош определи предстоящите плейофи за
Коментари Харесай

Фернандо Сантош: Предстои най-голямото предизвикателство в треньорската ми кариера

Старши треньорът на Португалия Фернандо Сантош дефинира идните плейофи за класиране на международното състезание по футбол в Катар като най-голямото предизвикателство в неговата кариера. " Мореплавателите " посрещат на 24 март Турция в Порто, а при триумф ще се изправят или против новобранеца Северна Македония, или против европейския първенец Италия пет дни по-късно. За идните мачове Сантош дефинира група от 25 играчи, като измежду тях е и рекордьорът по голове за страната Кристиано Роналдо.

" Просто е: би трябвало да спечелим и нищо друго няма значение ", сподели наставникът на конференция.

" Това е най-голямото предизвикателство в моята треньорска кариера. Не е най-трудното, само че е най-важното. Трябва да се класираме на международното състезание поради почитателите. Продадохме билетите за тези мачове в границите на минути преди повече от месец. Феновете ни ще бъдат огромен фактор в тези мачове и не можем да си позволим да ги подведем ", сподели още Сантош.

За осемте си години като старши треньор на Португалия Сантош завоюва един път европейската купа и класира тима на осминафинал на предходното международно състезание.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР