Старши треньорът на Порто Серджо Консейсао заяви, че португалският гранд

...
Старши треньорът на Порто Серджо Консейсао заяви, че португалският гранд
Коментари Харесай

Консейсао: Не трябва да допускаме гол

Старши треньорът на Порто Серджо Консейсао съобщи, че португалският гранд не може да се разреши да допусне гол в четвъртфиналната среща-реванш на личен терен от Шампионската лига против Ливърпул на следващия ден, в случай че желае да продължи напред. Англичаните завоюваха първия мач с 2:0 на " Анфийлд " и са любимци за място на полуфиналите.

" Подготовката за този мач е доста комплицирана, освен тъй като изоставаме с 0:2, само че и тъй като Ливърпул е доста мощен в офанзива. Трябва да намерим салдото сред отбрана и нахлуване, тъй като е фундаментално да не позволяваме повече голове, в случай че желаеме да продължим напред ", разяснява Консейсао.

Двата отбора се срещнаха в елиминациите на конкуренцията и през предишния сезон, когато Ливърпул победи с 5:0 в Португалия. " Ливърпул играе по този начин, както аз виждам футбола. Допада ми динамичността, метода им на игра. Харесвам по какъв начин се движат с топка и без топка, това е доста близо до моята философия за футбола. Според мен в доста моменти те са най-хубавият тим в света ", сподели още Консейсао.

Porto coach Sergio Conceicao hailed Liverpool as the best team on the planet at times this season.

" Liverpool are all about the way that I think about football. " https://t.co/2twtQx95fH
— Anfield HQ (@AnfieldHQ) April 16, 2019
Полузащитникът Ектор Ерера призна, че англичаните са любимци, само че Порто ще направи всичко допустимо, с цел да продължи напред. " Съперникът има преимущество, само че аз имам вяра в нашите благоприятни условия. Убеден съм, че всеки един от нас ще даде нужното да реализираме стремежи резултат и да продължим фантазията си в Шампионската лига. Не търсим реванш за миналогодишната загуба. Този резултат е в предишното. Сега имаме късмет да продължим да творим история и не желаеме да го пропущаме. В първия мач се видя, че можем да бъдем равностойни на Ливърпул ", сподели Ерера.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР