Старши треньорът на Пирин (Благоевград) Олександър Бабич бе разочарован след

...
Старши треньорът на Пирин (Благоевград) Олександър Бабич бе разочарован след
Коментари Харесай

Олександър Бабич: Въпреки, че Хебър продължава напред в турнира, ние показахме добро ниво на игра

Старши треньорът на Пирин (Благоевград) Олександър Бабич бе отчаян след отпадането от шампионата за Купата на България по футбол.

Наставникът призна, че отборът му е позволил решаващи неточности в края на срещата, което е коствало загубата на " орлетата ".

" Поздравявам Хебър за достигането на тази фаза от шампионата. Допуснахме доста неточности в края на срещата. Трябваше да бъдем доста по-концентрирани в решаващите моменти от мачовете ", разяснява след срещата Бабич.



" През първото полувреме имахме няколко отлични благоприятни условия за гол. Тогава би трябвало да се възползваме, тъй като имахме потребност да осъществяваме и да добием по-голяма убеденост. Получи се доста прочувствен и тежък мач, неслучайно имаше и толкоз доста жълти картони. Въпреки крайния резултат, откакто създадем нужните разбори, можем да извлечем доста позитиви, с цел да вървим напред. Мисля, че идващият ни мач с Хебър за състезание ще бъде изцяло друг в психическо естество. Въпреки, че Хебър продължава напред в шампионата, ние показахме положително равнище на игра ", сподели още наставникът на Пирин.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР