Старши треньорът на ПФК Левски Станимир Стоилов даде редовната си

...
Старши треньорът на ПФК Левски Станимир Стоилов даде редовната си
Коментари Харесай

Стоилов: Левски трябва да отговаря на критериите на отбора

Старши треньорът на ПФК Левски Станимир Стоилов даде постоянната си конференция преди утрешния турнирен мач с Локомотив (София). 

" Казах, че Левски постоянно би трябвало да отговоря на критериите на тима. Ако играем на нашето равнище, няма да подвластен толкоз от играта на Локомотив (София) ", сигурен е треньорът на " сините ".

" В последните два мача видях добра игра. Изключвам мача против ЦСКА, в който имаше 15 минути футбол. Но против Лудогорец видях израстване. Разделихме си по едно полувреме. Може би се постанова на нашите футболист с повече предпочитание, с повече мотивация да компенсират годините инвестиции в Лудогорец и ЦСКА. Ако играчите ни не престават да се развиват и вдигнат самочувствието си, можем да бъдем равностойни на тези тимове ", счита Стоилов.

" Минавали са ми през главата всевъзможни мисли. Задачата тимът ни да се класира за Европа е доста значима. Левски не може да излезе на терена и да кажем: " Днес няма да играем ". Най-малкото, тъй като се чака на стадиона на следващия ден да дойдат доста хора да ни поддържат. На мен ми се желае да видя стила на Левски от първите минути. Ще се опитаме да създадем напрежение пред вратата на противника. Засега не можем да се оплачем от желанието на футболистите ни да извършват дилемите си на терена ", приключи Станимир Стоилов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР