Старши треньорът на Пари Сен Жермен Унай Емери се опитва

...
Старши треньорът на Пари Сен Жермен Унай Емери се опитва
Коментари Харесай

Емери: Знаем кой иска да предизвика трусове в ПСЖ

Старши треньорът на Пари Сен Жермен Унай Емери се пробва да овладее напрежението в съблекалнята единствено месец преди първия мач с Реал Мадрид в Шампионската лига. Според информация на вестник L’Equipe има сериозен спор в тима сред аржентинци и уругвайци. Капитанът Тиаго Силва пък съобщи пред медиите, че по негова информация Хавиер Пасторе желае да си върви.

“Щастлив съм с играчите, които имам. След мача футболистът излезе да приказва пред медиите. Всеки е свободен да приказва. Трябва да продължим да работим и да сме позитивни”, съобщи баският експерт на конференция през днешния ден. “Тиаго Силва сподели това, което усеща сега. Важно е да запазим успокоение. За мен най-важни са мачовете. (…) Кавани възобнови тренировки и ще забележим дали ще играе”, призна наставникът на парижани.

“Колективът ни е мощен и мисли за идните срещи. Клубът има опит, аз също. Вижте, в Испания пишат, че Неймар отива в Реал Мадрид, само че това не ни безпокои. Знаем кой желае да провокира земетресения в ПСЖ, само че ние знаем по какъв начин да се защитаваме”, съобщи още Емери. Шампионска Лига 6 кръг, вторник 5 декември  Байерн (Мюнхен) 3:1краен резулат  Пари Сен Жермен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР