Старши треньорът на Пари Сен Жермен - Кристоф Галтие, заяви,

...
Старши треньорът на Пари Сен Жермен - Кристоф Галтие, заяви,
Коментари Харесай

Галтие разкри причината за травмата на Неймар

Старши треньорът на Пари Сен Жермен - Кристоф Галтие, съобщи, че интензивният график на отбора е повода за последната травма на Неймар. Нападателят изкълчи глезена си и бе изнесен на носилка от терена при вчерашната победа на столичани с 4:3 над Лил във френската Лига 1.

" Това не е неприятен шанс. Винаги има аргументи за травмите - графикът, интензивната поредност от мачове. Това в никакъв случай не е инцидентно. В момента му се вършат прегледи, с цел да се разбере каква е степента на увреждането ", съобщи Галтие.
 Има ли скандал сред Мбапе и Неймар?
Има ли скандал сред Мбапе и Неймар?

Вижте какво сподели звездата на френския национале тим

Бразилецът, който вкара втория гол за ПСЖ в 17-ата минута, напусна терена със сълзи на очи при започване на второто полувреме, откакто се сблъска с Бенжамен Андре от Лил и навехна глезена си. От медицинския щаб оповестиха, че Неймар е получил изкълчване и е минал обзор с ядрено-магнитен резонанс, който не демонстрира фрактура.

От отбора не прецизират спомагателни детайлности за това какъв брой дълго Неймар ще бъде отвън футболните терени. 31-годишният футболист получи увреждане на същия гален по време на Мондиал 2022 в Катар в края на предходната година, като тогава пропусна два мача.
 В ПСЖ все по-малко имат вяра на Галтие
В ПСЖ все по-малко имат вяра на Галтие

Не харесват методите му

През идващия уикенд първенците и водачи в класирането в Лига 1 ще срещнат Олимпик Марсилия, който е на второ място с закъснение от пет точки, през идващия уикенд като посетител, след което одобряват Нант преди гостуването на Байерн Мюнхен в реванша от осминафиналите на Шампионската лига, в който те ще се опитат да наваксат изоставането си от 0:1 от първия дуел.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР