Старши треньорът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие каза, че

...
Старши треньорът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие каза, че
Коментари Харесай

Контузиите на Мбапе и Рамос не са сериозни

Старши треньорът на " Пари Сен " Жермен Кристоф Галтие сподели, че травмите на Серхио Рамос и Килиан Мбапе, получени при успеха 3:1 над " Монпелие ", не са съществени.

Парижани, който води с пет точки преднина пред втория " Олимпик " (Марсилия) в Лига 1, следва да изиграе пет мача сред 4 и 19 февруари.

Галтие разкри, че бранителят Рамос е с болки в аддуктора, до момента в който нападателят Мбапе е имал проблем с коляното. И двамата футболисти бяха заменени през първото полувреме.

" Серхио избра да напусне и да не поема опасности поради дискомфорта, който изпитваше в аддуктора си ", сподели Галтие на конференцията след мача.

" Що се отнася до Килиан, имаше единоборство след дрибъл, той получи удар зад коляното и в мускула. Дали е наблягане или хематом, към момента не знаем. Не бива да поемаме никакви опасности, тъй като имаме доста претрупан график. Но явно травмите на двамата не наподобяват съществени ", сподели още Галтие.

Треньорът добави, че ПСЖ няма виновност за проваления трансфер на Хаким Зиеш от " Челси ".

Британските медии оповестиха, че договорката не е приключена заради закъснение на документите.

" Искахме Зиеш, защото се нуждаем от състезател на тази позиция след напускането на Пабло Сарабия. Търсихме състезател, кадърен да играе и от дясната страна на нашата офанзива. За страдание, прехвърлянето не се случи ", добави Галтие.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР