Старши треньорът на Нюкасъл - Еди Хау, заяви, че свраките

...
Старши треньорът на Нюкасъл - Еди Хау, заяви, че свраките
Коментари Харесай

Еди Хау: В Нюкасъл мислим само за победа срещу Ливърпул

Старши треньорът на Нюкасъл - Еди Хау, съобщи, че " свраките " излизат единствено и само за успеха против Ливърпул. Двата отбора се срещат във Висшата лига на 18-и февруари.

Мениджърът на Нюкасъл разяснява и държанието на Юрген Клоп, както и последната среща сред Ливърпул и " свраките ", извоювана от мърсисайдци.

" Трябва да си неприятен губещ, в случай че приемаш загубите добре, значи си на неверната работа ", показа Еди Хау по отношение на гневните реакции на Юрген Клоп край тъчлинията. 

Нюкасъл позволи единствената си загуба във Висшата лига точно против Ливърпул на " Анфийлд ".

" Може би това ни оказа помощ ненапълно, само че нямам потребност от припомняне какъв брой болеше. Като треньор възприятието е 100 пъти по-лошо. Ненавиждам го ", добави наставникът на " свраките ".

" Тук сме единствено, с цел да се борим за успеха. Не желаеме да изглеждаме добре, до момента в който губим. Опитвам се да внуша това мислене на играчите. Искам да изградя у тях манталитета на победител ", разяснява Еди Хау.

" Хората разясняват разноските ни... ще им разреша да създадат това. Според нас до момента сме употребявали трансферните прозорци рационално. Много съм удовлетворен от състава, който имаме. Всеки клуб ще каже същото, не става въпрос единствено за добър трансферен прозорец, водещ до триумф. Можете да подпишете положителни играчи и отново да не постигнете стремежи триумф на терена. Тренировките, както и доста други неща влизат в построяването на тим ", приключи експертът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР