Старши треньорът на националния отбор на Дания по футбол Каспер

...
Старши треньорът на националния отбор на Дания по футбол Каспер
Коментари Харесай

Селекционерът на Дания: Огромно разочарование

Старши треньорът на националния тим на Дания по футбол Каспер Хюлманд призна, че е надълбоко отчаян от отпадането в първата фаза на Световното състезание н Катар.

" Червения динамит " се нуждаеше от наложителна победа в последния си мач в група " D " против Австралия, с цел да резервира очаквания да продължи напред, само че вместо това загуби с 0:1 и остана на последното място без триумф и единствено с 1 извоювана точка.

" Изпълнен съм с голямо, голямо отчаяние и незадоволство. Тези усеща бушуват в мен сега. Не знам какво се обърка. Сега ми мъчно е да направя  какъвто и да било различен коментар. Просто съм безпределно отчаян и анализите ще дойдат по-късно. Негативните страсти ме изпълват. Просто към унищожен. Съжалявам. Всички сме извънредно разочаровани ", съобщи Хюлманд незабавно след мача за датската ТВ2.

" Аз нося цялата отговорност за последния ни мач в групата. Когато мине малко време, ще можем по-трезво да преценим какво е трябвало да създадем по-добре. Но виновността е моя. На 100 % ", добави Хюлманд. 

В следствие на формалната конференция след срещата експертът призна, че тимът е работил прекомерно прочувствено и в играта е липсвало нужното качество.

" Въобще не успяхме да намерим темпото и ритъма на нашата игра. Мисля, че започнахме добре мача, само че последователно връзките сред линиите се раздраха и структурата на играта ни се разпадна. Бяхме прекомерно прочувствени и не показахме опциите си. Бяхме припрени и постоянно се стигаше до единоборства, а точно това трябваше да избегнем против тим като Австралия. Не трябваше да се поддаваме на страстите, а да разчитаме на качествата си. Просто в тази среща даже не доближихме равнището си. В предходния мач против Франция се представихме надалеч по-добре. Не споделям, че сме играли ужасно против тях, само че беше ОК. Бяхме равностойни на международните първенци, само че какво да кажа за останалите ни два мача? Просто не бяхме задоволително положителни ", сподели Хюлманд.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР