Старши треньорът на "Монтана" Атанас Атанасов-Орела и още четирима футболисти

...
Старши треньорът на "Монтана" Атанас Атанасов-Орела и още четирима футболисти
Коментари Харесай

Монтана освободи ст. треньора и 4-ма футболисти /снимки/

Старши треньорът на "Монтана " Атанас Атанасов-Орела и още четирима футболисти си потеглят от стадион „ Огоста”. 50-годишния футболен познавач пое тима на пожар в края на април, завоюва и четирите си турнирни срещи от шампионата на Втора лига (3:1 "Струмска популярност ", 2:1 "Литекс ", 2:0 "Пирин ", 2:1 "Несебър "), само че загуби на баража от "Витоша " с 3:0. Въпреки, че от управлението на клуба са изявили предпочитание той да продължи да води северозападния отбор и през новия сезон, Атанасов е предпочел да се прибере назад при фамилията си в родната Варна.
От клуба оповестиха публично и раздялата си със бранителите Даниел Георгиев, Румен Трифонов и Борислав Стойчев. Договорите на тримата изтичат на 30 юни и те ще си потеглят като свободни сътрудници. Обратно в "Берое " (Стара Загора) пък се завръща Никола Гавов. 20-годишният полузащитник е благосъстоятелност на старозагорския клуб, само че игра като преотстъпен в "Монтана ".
Президентът на монтанския клуб Румен Панайотов не скри, че към някои играчи има интерес от други тимове. „ Това е обикновено, те са положителни футболисти, само че с тях водим договаряния и се надявам да останат”, съобщи Панайотов. Той разкри още, че новият треньор ще има последната дума кои от надарените юноши на клуба ще бъдат привлечени в представителния мъжки отбор. Подготовка с "Монтана " за новия сезон ще стартират вратарят Юлиян Весков, десният бек Стоян Терзиев, полузащитниците Стефан Каменов, Кристиян Апостолов и Пиер Пиеров и голмайсторът на старшата възраст Владислав Цеков-Каската.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР