Старши треньорът на Милан - Стефано Пиоли, коментира победата на

...
Старши треньорът на Милан - Стефано Пиоли, коментира победата на
Коментари Харесай

Пиоли: Отборът определено вярва в себе си

Старши треньорът на Милан - Стефано Пиоли, разяснява успеха на " росонерите " над домакина Фрозиноне с 3:2 в мач от 23-ия кръг на Серия " А ".

Специалистът е благополучен, че седемкратният клубен първенец на Европа се приближава до равнището на водачите в класирането Интер Милано и Ювентус, които са надлежно на първо и второ място досега.

" Започнахме мача много нестабилно, допуснахме равнене и даже закъснение в резултата. Нашият темперамент още веднъж ни разреши да спечелим доста сложен мач. Отборът несъмнено има вяра в себе си. Трябва да се оправяме доста по-добре, само че постоянно имаме убеденост. През тази година се доближихме доста до равнището на Интер и Ювентус.

Трябва да продължим да работим за унищожаване на дребните дефекти. Интер и Ювентус справедливо преобладават в Серия А, играят съвсем идентичен футбол. Твърде остарял съм, с цел да ме тормозят слуховете. Клубът постоянно оценяваше работата ми в края на сезона. Ръководството ще вземе решение, както постоянно. Повече от благополучен съм в Милан. Опитах се да демонстрирам нещо ново на играчите всеки ден. Искам да имаме добра оставаща част от сезона, а по-късно ще забележим ", сподели Пиоли, представен от Футбол Италия.

След 23 турнирни мача Милан заема трето място в италианското състезание с 49 точки. Лидерът Интер с 54 точки от 21 дуела.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР