Старши треньорът на Микел Артета не остана длъжен на Антонио

...
Старши треньорът на Микел Артета не остана длъжен на Антонио
Коментари Харесай

Микел Артета не остана длъжен на Антонио Конте и обясни отлагането на дербито

Старши треньорът на Микел Артета не остана задължен на Антонио Конте и Тотнъм и на собствен ред отбрани своя клуб. Припомняме, че наставникът на " шпорите " изрази учудването си от обстоятелството, че дербито на Северен Лондон е било отсрочено поради контузени играчи (според него):
" Нямахме нужния брой футболисти, с които да изиграем мач от Висшата лига. Това е на 100% несъмнено, тъй че дуелът с Тотнъм бе отсрочен изцяло резонно, повярвайте ми. През първите три кръга от сезона ние играехме, до момента в който другите отлагаха мачовете си. И в тези срещи бяхме унищожени, тъй като както споделяха хората, бяхме прекомерно наивни да играем с децата ", съобщи той на конференция преди утрешния реванш против Ливърпул за Купата на Лигата.
" Срещу Нотингам Форест излязохме без 10 съществени играчи, в първия мач с Ливърпул също имахме доста футболисти, които не можеха да вземат участие. Играхме с млади играчи, макар че така и така имаме най-младият състав в лигата ", добави той, а по отношение на самия мач против Юрген Клоп сподели следното:
" Разбира се, че трофеите са значими. Затова сме тук – да донесем триумфи и титли, с които да радваме нашите почитатели ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР