Старши треньорът на Макс Алегри даде пресконференция преди утрешното домакинство

...
Старши треньорът на Макс Алегри даде пресконференция преди утрешното домакинство
Коментари Харесай

Алегри отписа Ювентус от борбата за титлата, но сравни Влахович с Мбапе и Холанд

Старши треньорът на Макс Алегри даде конференция преди утрешното домакинство на Верона от 24-ия кръг на . " Старата госпожа " е на пето място във краткотрайното класиране и изостава на 11 точки от водача :
" Клубът направи отличен зимен пазар, дойдоха двама доста значими футболисти. Душан Влахович вкара доста голове и има характерности на нападател, каквито ни липсваха. Заедно с Ерлинг Холанд и Килиан Мбапе са най-хубавите нападатели сега . Денис Закария е доста добър механически и е образован. Ще забележим дали на следващия ден ще са на терена. Искам също по този начин да благодаря на Родриго Бентанкур и Деян Кулушевски за отговорността, искам им най-хубавото. Целта ни продължава да е същата - да се наредим измежду първите четири тима в класирането ", сподели той първоначално и добави:
* Като стана въпрос за новите попълнения на Тотнъм - вижте по какъв начин за някои решения на трансферния пазар!
" Може да играем с трима в офанзива, само че в случай че е по този начин, би трябвало да тичат. Предимството ни е, че имаме доста повече качество напред, само че не би трябвало да нарушаваме салдото на тима. В последните 4 мача Ювентус не е печелил против Верона . Закария може да играе пред отбраната, само че на следващия ден е значим мач. Уестън Маккени е разполагаем, само че едвам се върна. Утре няма да разчитаме на Мануел Локатели и Леонардо Бонучи, а Алекс Сандро даде негативен тест. Няма цялата отговорност да падне върху раменете на Влахович. Той е единствено на 22 години, доста желае да се оправи добре в Юве . Но отговорността е на всички. Със успокоение би трябвало да подобрим % ни на вкарани голове. Работихме добре по време на почивката ".
" Хуан Куадрадо може да играе напред и обратно според от потребността. Федерико Бернардески ще бъде на линия идната седмица . Важното е да продължим да играем като тим. Дали нашият тим е най-хубавият? Първенството е особено, печели най-хубавият, по-късно са вторият и третият. Ние би трябвало да сме сред първите четири тима. Нашият тим се усъвършенства през януари. Мисля, че мъчно ще се преборим за купата . Ще се опитаме да се борим с Милан, Наполи и Аталанта. Интер е отвън нашия обсег и е любимец за Скудетото ", приключи конференцията си Алегри.

Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР