Старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас очаква труден мач на

...
Старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас очаква труден мач на
Коментари Харесай

Дамбраускас иска гол през първото полувреме срещу Мура

Старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас чака сложен мач на реванша против Мура на следващия ден в Разград. Все отново наставникът е оптимист, че неговият отбор ще успее да продължи напред в Шампионската лига. Двубоят преди седмица

“Врявам, че мачът няма да е доста по-различен от това, което беше в Словения. Ние би трябвало да сме подготвени, тъй като Мура е рисков тим, само че въпреки всичко би трябвало мислим повече за нашия жанр и да успеем да преодолеем стабилната отбрана на противника. Показхме, че имаме дълбочина в състава и можем да разчитаме на всички. Ще избера 11 футболисти, с които считам, че имаме късмет да вкараме през първото полувреме ”, сподели Дамбраускас.

“Когато Лудогорец има пространство може да бъде извънредно рисков. През предходната година имахме проблеми, само че работихме доста и имаме усъвършенстване. Когато се играе против сгъстена отбрана има проблеми, ние работим непрекъснато, с цел да можем да подобрим тези неща. Вярваме в напредъка, въпрху това, което вършим на терена ”, добави литовският експерт.

Срещата в Разград е в сряда, 28 юли, от 21:00 часа.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР