Старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас гарантира пред феновете, че

...
Старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас гарантира пред феновете, че
Коментари Харесай

Валдас Дамбраускас обеща щурм към групите на Шампионската лига

Старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас подсигурява пред почитателите, че тимът е подготвен да нападна групите на Шампионската лига. Специалистът направи това заричане при проведена среща с тях.

" Наясно сме какво ни чака против Шахтьор (Солигорск). Състоянието на отбора не е като след 15 публични мача, само че ще се оправим. Мачове като този, които следва в сряда, се печелят със сърце и предпочитание ", безапелационен бе Дамбраускас. Той, изпълнителният шеф Ангел Петричев, техническият шеф Козмин Моци, капитанът Антон Недялков и Кирил Десподов приказваха по настоящи тематики пред последователите на десеткратния първенец на клубната база през днешния ден.
 Снимка 537579
Източник:

" Надявам се, че песента " И Лудогорец, оле ", с която ни посрещате, ще звучи по българските игрища непрекъснато. Искам да ви благодаря за поддръжката, която оказвате на тима ", добави литовецът. Той изчерпателно отговори на фенските въпроси и подсигурява, че през новия сезон тимът ще се бори за трите трофея в България и влизане в групите на Шампионската лига. Дамбраускас бе безапелационен, че интеграцията на гениите от школата в първия тим е почнала, само че би трябвало да става поетапно.
 Лудогорец контракти Неманя Радонич
Лудогорец контракти крило на Марсилия

Минава медицински прегледи

Участниците в срещата приканиха почитателите да изпълнят стадион " Хювефарма Арена " идната сряда за значимия мач с Шахтьор от първия прелиминарен кръг на Шампионската лига. Всички бяха безапелационни, че тимът ще се раздаде до дъно против първенеца на Беларус, с цел да се класира в идващия кръг.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР