Старши-треньорът на Лудогорец -Станислав Генчев коментира поражението на орлите с

...
Старши-треньорът на Лудогорец -Станислав Генчев коментира поражението на орлите с
Коментари Харесай

Генчев: Не показахме, че искаме победата повече от противника

Старши-треньорът на Лудогорец -Станислав Генчев разяснява провалянето на " орлите " с 0:1 в отсрочен мач от 3-ия кръг на efbet Лига.
 ЦСКА - Лудогорец 1:0 в мач от efbet Лига
Коледата постоянно е алена! ЦСКА надигра и победи Лудогорец! Интригата за купата е голяма!

Юрген Матей воин за " армейците " при скъпия триумф с 1:0

" Не сме желали да играем защитно, само че съперникът игра нападателно и ни превъзхождаше на моменти. През второто полувреме бяхме една концепция по-добре в контрола на топката и при офанзивите, само че не показахме, че желаеме успеха повече от съперника. Напрежението при последния пас и при контрола на топката. Имахме по-скоро безреден напън. Мачът се реши от едно статично състояние, където знаем, че ЦСКА е доста мощен.

Разликата няма значение, дали е 2 или 10 точки. Притеснява ме метода, по който загубихме последните два мача. Когато играем добре и всичко е наред, няма нещо, което да ме тормози.

Отрази се, най-много при напрежението. Прекалено обикновено губехме топката. Ня показвахме отговорност в моментите, когато трябваше да я покажем. Сега ще създадем разбор на представянето на всеки футболист през целия сезон. Промени ще бъдат направени, само че не желая да приказвам за това в този момент.
 Емоционален Младенов: Всички са против ЦСКА, а на Лудогорец се обезпечава безспорен комфорт
Емоционален Младенов: Всички са против ЦСКА, а на Лудогорец се обезпечава безспорен комфорт

" Трябва да изградя тим, който да ги пречупи "

Напрежението е част от футбола, изключително при тимове, които гонят купа или купа. Няма по какъв начин да няма напрежение, само че сега е нужно качествата на всеки футболист да излязат на напред във времето. В подобен миг не би трябвало да губим централизация. Пробвахме с центрирани топки да създадем безреден напън. Там е силата на ЦСКА - във въздушните топки. Трябваше да играем по земя и да търсим офанзиви с комбинации, а не с центриране. Не единствено Десподов, а и доста други играха под опциите си. Не можем да разчитаме единствено на един футболист. Не би трябвало да чакаме единствено на Сотириу или на Десподов.

Винаги е добре пристигнал всеки добър футболист. Не е елементарно да се докара добър футболист в България, не сме измежду най-привлекателните дестинации. Ще се подсилим на всички места, където имаме опция да вземем добър футболист. Вратата е едно от местата, където нямаме проблеми. На който и да дадем късмет, се показва добре. Бих желал на всички други позиции да имаме такава конкуренция. Добри и равностойни футболисти и който влезе, да се показва както би трябвало. Няма да се отпуснем и ще работим съществено, както би трябвало да работим. Напрежение не би трябвало да има, би трябвало да има терзание от представянето ни в последните два мача ".
 Матей: Имаме класата да бъдем първенци
Матей: Имаме класата да бъдем първенци

" Победата ни бе изцяло заслужена "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР