Сенатът прие петгодишно повторно упълномощаване на Федералната авиационна администрация (FAA)

...
Сенатът прие петгодишно повторно упълномощаване на Федералната авиационна администрация (FAA)
Коментари Харесай

Сенатът прие с голямо мнозинство преупълномощаването на Федералната авиационна администрация (FAA), изпращайки законопроекта до Камарата на представителите

Сенатът одобри петгодишно наново упълномощаване на Федералната авиационна администрация (FAA) в четвъртък, оказвайки напън върху Камарата също да одобри мярката преди крайния период петък в среднощ.

Законът за обезпечаване на напредък и устойчиво водачество в американската авиация беше признат от горната камара с гласоподаване от 88 против 4, макар отпора от законодателите на Вирджиния и Мериленд за спомагателни полети, добавени към Роналд Рейгън Вашингтон Национален Летище.

Лидерът на болшинството в Сената Чък Шумър, D-N.Y., акцентира какъв брой е значимо повторното позволение да премине през двете камари и да бъде подписано преди приключването му в петък, 10 май. 

Сенс. Мич Макконъл, вляво, и Чък Шумър. (Гети изображения)

„ Ако оставим финансирането на FAA да изтече, това може да бъде пагубно за сигурността на нашето небе и успеваемостта на нашите летища “, предизвести той сътрудниците му в сряда.

Въпреки че повторното разреш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР