Губернаторът на Северна Дакота Дъг Бъргъм в четвъртък обвини президента

...
Губернаторът на Северна Дакота Дъг Бъргъм в четвъртък обвини президента
Коментари Харесай

Губернаторът на Републиканската партия се ядоса заради заплахата на Байдън да прекъсне помощта за Израел: „Той преговаря за терористите“

Губернаторът на Северна Дакота Дъг Бъргъм в четвъртък упрекна президента Байдън, че договаря от името на „ терористи “, откакто заплаши да спре доставките на оръжия за Израел, в случай че той продължи с плануваното си навлизане в Рафа.

В изявление за CNN, излъчено в сряда, Байдън сподели: „ Цивилни са били убити в Газа вследствие на тези бомби " и че " в случай че отидат в Рафах, аз не снабдявам оръжията, които са били употребявани в предишното за справяне с Рафах, за справяне с градовете - които се оправят с този проблем. "

 

Представител Кори Милс, R-Fla., приготвя публикации за импийчмънт против президента Байдън поради опасността му да спре офанзивната помощ на Съединени американски щати за Израел, научи Fox News Digital. (Getty Images)

Бургъм се нахвърли на Байдън по време на изява в четвъртък в " Нюзрум на Америка ". Той назова смяната в политиката на президента „ в действителност невероятна “, като в същото време акцентира очевидната подготвеност на Байдън да изостави „ основния съдружник на Ам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР